i-soc@i-soc.org.ua +380 (44) 255-71-07

Київська школа економіки KSE Foundation, завдяки сприянню міжнародних благодійників, створила програму Talents for Ukraine для підтримки нового покоління лідерів, які вміють мислити поза рамками, є талановитими і нестандартними, діють яскраво і нетривіально. Оскільки Україна майбутнього неможлива без розвитку творчого потенціалу, мета програми підтримувати, презентувати та відзначати талановитих особистостей із різних сфер, які рухають Україну.

В трійці цьогорічних лауреатів – директор Інституту соціології НАН України, член-кореспондент НАН України, доктор наук, проф. Євгеній Головаха. Представляючи лауреата, KSE Foundation зазначає: «Талановиті, харизматичні та завзяті люди — це основа для відбудови та подальшого розвитку нашої держави. Професор Є. Головаха написав 15 книг на соціологічну та психологічну тематику, його наукові роботи були опубліковані у країнах Європи та в США. Зараз науковець зосереджується на соціологічних дослідженнях у межах теми «Війна і суспільні зміни України» – у своїй роботі він використовує дані соціологічного моніторингу суспільних змін, який вже протягом 30 років здійснює Інститут соціології НАН України».

Щиро вітаємо і зичимо лауреатові та всім українським соціологам нових наукових звершень і внесків у розвиток вітчизняної науки!