i-soc@i-soc.org.ua +380 (44) 255-71-07

Дорогі колеги!

Із початку минулого року кількість членів WAPOR від України зросло з однієї людини до більш ніж тридцяти. Але я сподіваюсь нас буде більше!

Наша участь у WAPOR – це не лише можливість професійного зростання, а й унікальний шанс зустрітися з колегами з усього світу, обмінятися думками та досвідом.

Цього року ми маємо чудову можливість зустрітися на конференції у Сеулі, де обговорюватимуться актуальні питання у галузі дослідження громадської думки. Не пропустіть шанс подати свої тези. Деталі на сайті: https://wapor.org/events/annual-conference/current-conference/?fbclid=IwAR22U9oloAMRR6X2EltnXmqlu4-0ObWtzPi9nkGRdeGOugfBhSA5H3h8Kq0.

Також хочу вас познайомити з новою ініціативою WAPOR – програмою «Друзі WAPOR». Це чудова можливість для тих, хто хоче підтримати місію WAPOR, але поки не є її членом. Приєднатися можна всього за 10 доларів на рік. Більше інформації знайдете на сайті: https://wapor.org/membership/friends-of-wapor/

Стати членом або другом WAPOR все ще можна за рахунок спеціального фонду для дослідників з України. І якщо ви виберете все ж бути «другом WAPOR», то фонд зможе оплатити якомога більше людей, що звичайно є пріоритетом. Різниця між членами та друзями WAPOR невелика, тож ознайомтесь.

Це велика можливість для багатьох з нас стати частиною цієї великої та важливої міжнародної спільноти.

Бажаю всім натхнення, успіхів та чудового року. Нехай він принесе нам мир, багато плідних проектів та нових відкриттів!